anika-ellen.reismee.nl

Hello!

Hier weer een berichtje van ons. Na een drukke week gewerkt te hebben zijn we vrijdag vertrokken naar Kigali. We hadden gevraagd of het ziekenhuis toevallig een auto had die dit weekend naar Kigali moest. Eerst zouden we donderdag horen of dat kon, uiteindelijk niets gehoord donderdag, dus zelf maar even gebeld en het was nog niet duidelijk. Vrijdagochtend zouden we het horen. Tijdens het wachten op het verlossende telefoontje zijn we met Léandre naar het project van de Stichting vrienden van Rwanda geweest. Er word kookles gegeven en naailes, en er is ook een lagere school met hele schattige kindjes. De kindjes hebben voor ons gezongen, dat was heel leuk

Laughing

Uiteindelijk hoorden we niets van het ziekenhuis en hebben we zelf gebeld en helaas, er was geen auto voor ons! Dus dan maar met het ‘openbaar vervoer’ naar Kigali. Om half 1 zijn we thuis weg gelopen en om half 7 waren we in Kigali. Er kwamen steeds busjes die al vol zaten en toen we uiteindelijk in een busje zaten, kon deze niet harder rijden dan 50

Undecided

We hadden een kamer bij hotel Isimbi, met een douche met warm water. ’S Avonds hebben we nog een lekkere hamburger met patat gegeten en zijn toen gaan slapen.

Zaterdagochtend zijn we met Léandre naar de genocide memorial geweest. Heel erg heftig en onbegrijpelijk dat zoiets zich hier heeft plaatsgevonden.

Verder hebben we souvenirs geshopt en pizza gegeten. Zaterdagavond hebben we bier gedronken in Nyamirambo met Léandre en een vriend van hem uit Kigali. Gewoon Amstel bier, net als in Nederland

Cool

Hallo Meiden

Wat een mooie fotos hebben jullie er weer op gezet,wat ik zo zie had ik het land anders verwacht,het ziet er best wel mooi uit.En dat je pizza en frite kunt eten,wel lekker een keer voor jullie!Ook dat pilsje zal goed gesmaakt hebben.Jullie houden het daar nog wel een tijdje uit zoals het nu gaat .De tijd gaat snel voorbij dus geniet er van dat je daar bent.De mensen zullen blij zijn met jullie werk,ik zie allen maar blije gezichten.GRTJES VAN TIL UIT ROSSUM

oma riek

hoj anika en ellen ik heb weer genoten van jullie belevenis het is toch een hele andere wereld maar de natuur lijkt me heel mooj en die kinderen allemaal zo netjes en die schooltjes zo klein dat jullie het naar je zin hebben hoef ik niet te vragen dat zie ik zo wel nou meisjes noch veel werkplezier veel liefs en groetjes doejjj

pent

Hoi dames. Zo jullie hebben het nog steeds naar de zin zo te lezen. Ik vind het toch wel heel bijzonder wat je daar allemaal mee maakt. Het is leuk de foto's die er bij gevoegd zijn. Was het lang geleden dat je onder een warme douche stond? Dan was het vast genieten. Wachten vol spanning op het volgende bericht. Groetjes pent

Alice

Leuk om weer wat van jullie te lezen:) Hopelijk hebben jullie het nog steeds naar je zin!:D

Groeten,
Alice